AKTIVITETER

Vi har mange aktiviteter å tilby 

til små og store!

Besøk forhåndsavtales og kan bestilles her på hjemmesiden eller pr mail/telefon. Velkommen til gårdsopplevelser, alpakkaopplevelse og alpakkavandring, Overnatting, Kano og båtutleie. Vi har selskapslokale for ditt selskap/arrangement.

 


Vansjø er en av norges rikeste fiskevann og her er det mye gjedde.

Vis mer

Kanoutleie
Padle ut fra brygga gjennom trange sund, få med seg dyreliv i og ved Vansjø. Rekreasjon og bort fra alt stress. Stoppe opp og gå i land for å fiske, bade og et måltid. Padle uforstyrret videre.

Vis mer

Kajakkpaddling
Kajakk for den som ønsker seg en tur alene. Super treningsøkt i stillhet.

Vis mer

Båttur
Fiske fra båt eller tur med båt for å bade? Ta med kompisgjengen/firma eller familien på en dagstur eller en overnattingstur med telt eller i en av våre komfortable leiligheter på gården. Båtene har plass til 4-5 personer. Skal båten brukes til sportsfiske anbefales 2-3 personer i hver båt..

Vis mer

Jakt

Området rundt gården har en lang strandlinje fra Øst mot Vest. Ypperlig for jakt på ender og gjess. Det er også veldig populært å sitte kamuflert i skumringen (eller før kl. 6 om morgenen) og bedrive duejakt. Vi har i flere sesonger leid ut gården til Retriverklubben i forbindelse med jaktprøver. Høsten 2014 var vi vertskap for det nordiske mesterskapet for jaktretrivere. Vi tilbyr gjennomgang av området og kan guide om det er ønskelig.

Vis mer

Andre aktiviteter

  • Alpakkaopplevelser og alpakkavandring. Les mer om disse herlige dyra og hva vi de gjør på gården på siden alpakka-vandring

  • Gåtur eller joggetur: Mange fine runder med uforstyrret natur. Løp langs grusveier eller ta deg inn i noen av skogstiene i området rundt gården. 3 km løype (grus), 6 km løype (grus og skogsti) og 7 km løype(grus og skogsti). Er man stille ser man ofte ville dyr på dagens gåtur/treningstur.

  • Sykling: fine sykkelstier for terrengsykkel (grus og skog).

  • Sopp-og bærtur: Fra juli - september er det ofte mye sopp og bær (kantarell og steinsopp, tyttebær, blåbær og bringebær) i området.

  • Fugletitting: Det er mye rovfugle i området, musevåk, hauk og fiskeørn. Ugler. Det er et område hvor det hekkes mye og flere fuglekasser er satt opp for å holde bestanden av småfugler og ugler oppe.

  • Elg og rådyr: Området er uforstyrret og det trives dyrene godt med. Ofte ser man elg og rådyr. Det kan bli mange vakre bilder om du liker å fotografere.

  • Lerdueskyting med lerduekaster: Er du jaktintressert kan vi tilby terreng for å jakte på ender, gjess og duer. Eller om du ønsker å benytte området til å trene jakthunden din.

HER FINNER DU OSS!

Kontakt

Østre Kjærnesvei 4, 1591 Sperrebotn

Telefon: +47 958 11 937 /+47 932 04 001

Internett: www.kjaernesgaard.com
E-post: post@kjaernesgaard.com

MENY
FØLG OSS
  • Facebook Social Icon
INFO

 Vi er i drift som normalt. Velkommen til gårdsopplevelser, alpakkaopplevelse og alpakkavandring, Overnatting, Kano og båtutleie.

TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» er en publikumsfavoritt. Østre kjærnes gård er med og brukes til innspilling inne og ute på gården.