AKTIVITETER

Vi har mange aktiviteter å tilby 

til små og store!

Fiske og sportsfiske
Vansjø er en av norges rikeste fiskevann og her er det mye gjedde.

Vis mer

Kanoutleie
Padle ut fra brygga gjennom trange sund, få med seg dyreliv i og ved Vansjø. Rekreasjon og bort fra alt stress. Stoppe opp og gå i land for å fiske, bade og et måltid. Padle uforstyrret videre.

Vis mer

Kajakkpaddling
Kajakk for den som ønsker seg en tur alene. Super treningsøkt i stillhet.

Vis mer

Båttur
Fiske fra båt eller tur med båt for å bade? Ta med kompisgjengen/firma eller familien på en dagstur eller en overnattingstur med telt eller i en av våre komfortable leiligheter på gården. Båtene har plass til 4-5 personer. Skal båten brukes til sportsfiske anbefales 2-3 personer i hver båt..

Vis mer

Jakt

Området rundt gården har en lang strandlinje fra Øst mot Vest. Ypperlig for jakt på ender og gjess. Det er også veldig populært å sitte kamuflert i skumringen (eller før kl. 6 om morgenen) og bedrive duejakt. Vi har i flere sesonger leid ut gården til Retriverklubben i forbindelse med jaktprøver. Høsten 2014 var vi vertskap for det nordiske mesterskapet for jaktretrivere. Vi tilbyr gjennomgang av området og kan guide om det er ønskelig.

Vis mer

Andre aktiviteter

  • Alpakkaopplevelser og alpakkavandring. Les mer om disse herlige dyra og hva vi de gjør på gården på siden alpakka-vandring

  • Gåtur eller joggetur: Mange fine runder med uforstyrret natur. Løp langs grusveier eller ta deg inn i noen av skogstiene i området rundt gården. 3 km løype (grus), 6 km løype (grus og skogsti) og 7 km løype(grus og skogsti). Er man stille ser man ofte ville dyr på dagens gåtur/treningstur.

  • Sykling: fine sykkelstier for terrengsykkel (grus og skog).

  • Sopp-og bærtur: Fra juli - september er det ofte mye sopp og bær (kantarell og steinsopp, tyttebær, blåbær og bringebær) i området.

  • Fugletitting: Det er mye rovfugle i området, musevåk, hauk og fiskeørn. Ugler. Det er et område hvor det hekkes mye og flere fuglekasser er satt opp for å holde bestanden av småfugler og ugler oppe.

  • Elg og rådyr: Området er uforstyrret og det trives dyrene godt med. Ofte ser man elg og rådyr. Det kan bli mange vakre bilder om du liker å fotografere.

  • Lerdueskyting med lerduekaster: Er du jaktintressert kan vi tilby terreng for å jakte på ender, gjess og duer. Eller om du ønsker å benytte området til å trene jakthunden din.

HER FINNER DU OSS!

Kontakt

Østre Kjærnesvei 4, 1591 Sperrebotn

Telefon: +47 958 11 937 /+47 932 04 001

Internett: www.kjaernesgaard.com
E-post: post@kjaernesgaard.com

MENY
FØLG OSS
  • Facebook Social Icon
INFO

Østre Kjærnes Gård © 2019