BÅT OG KANOUTLEIE

Ta med hele familien på

vannet!

Kanoutleie

VI har kanoer for utleie. Kanoene er stødige og romslige (3 seters og 2 seters kanoer). Vi anbefaler 2-4 personer i hver kano. For eksempel 2 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Vi har privat brygge og parkering helt nede ved brygga. Det er bilvei helt frem til brygga som ligger ca 300 meter fra gården . Vi har 11 stk kano og utleie av vest i flere størrelser. Pris  pr kano kr. 350,-  motorbåt kr. 700,- utleie døgn fra kl 10 til kl. 10 neste dag. Leie av vest kr. 25,- pr stk. Medbragt bensin i kanne ved leie av båt. Ta kontakt for ytterligere informasjon, booking og pris. Sesong fra 1 april til 30. november. 

Båtutleie

Vi har 4 stk gode fiskebåter med motor (6hk) Disse er stødige og ligger godt i vannet. Vi leier ut båtene ferdig rigget med motor. Båtene ligger ved vår private brygge, ca 300 meter fra gården. Det er bilvei fra gården og til brygga. Parkeringsplass ved vannet/brygga. Bensinforbruk blir tillegg i pris. Leies ut dag eller uke. Ta kontakt for booking og pris.

 

Vi har noe enkelt fiskeustyr for utlån (barn og nybegynnere). Kart, informasjon og god orientering gis ved utleie av båt og kano. Det er bilvei og parkering helt nede ved brygga. Velkommen.

Vansjø og sportsfiske

Med en strandlinje på over 200 kilometer og et areal på 36,9 km2, er Vansjø en av Norges største

innsjøer, og den desidert største i Østfold. Vansjø er fullt av fjorder, øyer, holmer og sund, som innbyr til

friluftsliv og fiskeopplevelser. Les mer >

Kontakt

Østre Kjærnesvei 4, 1591 Sperrebotn, Norway

Telefon: +47 958 11 937 /+47 932 04 001
E-post: post@kjaernesgaard.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Østre Kjærnes gård