OVERNATTING

Overnatting på Østre kjærnes gård, i omgivelsene til der innspillingen

av TV-suksessen

Hver gang vi møtes, sesong 2-9 har vært!

Gården består av flere bygninger, som et blått gammelt stabbur, låve, bryggerhus, potetkjeller og vårt våningshus fra 1920. Vi har gjenoppbygd det gamle bryggerhuset (okergult) og innredet det med 3 lyse og klassiske 2 etg familieleiligheter. Alle leiligheter har 5 G/fiber Wifi, tv og meget godt telenordekning. Leilighetene er utstyrt med, kjøleskap m/frys, keramisk topp, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Leilighetene varmes opp med vannboren gulvvarme og er meget komfortable. Alle leilighetene er nye (fra 2013) og er godt utstyrt for selvhushold. Leilighetene er godt lydisolerte. Alpakkahagen er rett ved og prydhøns går i hagen. 

I det gule huset ligger leilighetene. 

Vi har navnet dem Gjedda, Gjørsen og Abborn!

 

Gjedda

Gjedda er ca 90 m2, 1 etg har kjøkken, stor stue, stort dobbelt soverom, baderom med toalett og dusj. Verandadør ut mot tunet og skjermet uteplass mot vest. 2 etg består av 2 store soverom med vindu mot vest og en liten bod/garderobe. Gjedda har plass til 6 personer (2 enkeltsenger i hvert soverom).

Vis mer

Gjørsen

Gjørsen er  ca 60 m2 og er plassert mot Øst. 1 etg har kjøkken, stue og et lite soverom (1-2 personer), baderom med toalett og dusj. Verandadør ut mot tunet og en uteplass mot øst eller mot syd. 2 etg består av 2 store soverom med vindu mot øst. Gjørsen har plass til 5-6 personer (2 enkeltsenger i hvert soverom)

Vis mer

Abborn

Abborn er ca 60m2 og er plassert midt mellom Gjedda og Gjørsen. 1 etg har kjøkken, stue og et lite soverom (1-2) personer baderom med toalett og dusj. Uteplass ved inngangspartiet mot nord, det er også en sitte/spisegruppe som ligger ved vest (vedskogkanten). 2 etg består av 2 store soverom med takvindu. Abborn har plass til 5-6 personer (2 enkeltsenger i hvert soverom).

Vis mer

Booking

Kontakt for booking av overnatting tlf +47 93204001, +47 95811937 eller post@kjaernesgaard.com

HER FINNER DU OSS!

Kontakt

Østre Kjærnesvei 4, 1591 Sperrebotn

Telefon: +47 958 11 937 /+47 932 04 001

Internett: www.kjaernesgaard.com
E-post: post@kjaernesgaard.com

MENY
FØLG OSS
  • Facebook Social Icon
INFO

 Vi er i drift som normalt. Velkommen til gårdsopplevelser, alpakkaopplevelse og alpakkavandring, Overnatting, Kano og båtutleie.

TV2-suksessen «Hver gang vi møtes» er en publikumsfavoritt. Østre kjærnes gård er med og brukes til innspilling inne og ute på gården.