Årets første chalkpaint workshop

January 10, 2017

Lørdag kjører jeg igang med årets første workshop i chalkpaint (tm) by Annie Sloan. Flere og flere har fått erfare at denne malingen er helt genial. Kursdeltakerene blir overrasket over hvor mange muligheter de har med chalkpainten.  Både når det gjelder bruksområder, utseende og hvor lett det er å få flotte resultater. Den er også nærmest luktfri og giftfri, 

 

tørker så fort (20-30 min) så møbelet kan plasseres tilbake i interiøret samme dag. På lørdagens kurs lærer du grunnteknikkene til Annie Sloan. Vi maler på en plate og bruker 3-4 forskjellige farger og tester ut bruk av forskjellige typer voks (etterbehandling/forsegling). Kurset tar ca 3 timer og er inkludert enkel varm lunsj. Meld deg på, i skrivende stund er det 4 ledige plasser. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Årets første chalkpaint workshop

January 10, 2017

1/1
<